Cazare la patru stele, la mare, pe banii contribuabililor, pentru angajaţii Primăriei Ciofrângeni

Nu doar primăriile de la Băiculeşti ori Arefu au mare grijă de creşterea profesională şi dezvoltarea personală  a propriilor angajaţi. Şi Primăria Ciofrângeni îşi trimite funcţionarii la mare, să se specializeze, la începutul lunii august, cu cazare la un hotel de patru stele aflat în centrul staţiunii Mamaia. Totul pe banii contribuabililor din comună.

Astfel, trei funcţionari publici se vor specializa în „Comunicarea organizațională. Măsuri normative specifice necesare dezvoltării sectorului public”, „Managementul investițiilor publice, administrarea patrimoniului și controlul de gestiune” şi  „Managementul resurselor umane și salarizarea în sectorul bugetar. Practică și actualizări legislative”. Cursurile costă 823,53 de lei fiecare. Unul dintre ei pleacă la mare pe bani publici în perioada  4 august -11 august, iar doi perioada 11-18 august. Pachetul conţine şi cazare la hotelul de patru stele Grand Astoria, Mamaia, la preţul de 2657.14 lei pentru fiecare funcţionar, bani în care intră şi masa.

Nu doar funcţionarii publici sunt trimişi la specializare, ci şi personalul contractual al Primăriei Ciofrângeni. Un angajat va urma cursul de „Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor”, va sta şi va mânca la Hotelul Grand Astoria în perioada  11-18 august, iar alţi doi angajaţi vor studia „Managementul situaţiilor de urgenţă şi SSM”. Aceştia din urmă sunt mai modeşti, ei sunt cazaţi la Olimp, dar tot la un hotel de patru stele, Pam Beach Resort, în aceeaşi perioadă din august. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email