Case şi terenuri scoase la licitaţie de Fisc

Administraţia Fiscală din Curtea de Argeş organizează, în perioada următoare, o serie de licitaţii publice pentru a-şi recupera banii de la contribuabilii rău platnici. Astfel, vor fi vândute terenuri sau autoturisme care aparţin unor persoane sau societăţi comerciale cu datorii către stat.
Spre exemplu, marţi, 14 mai, la ora 13:00, la sediul Finanţelor va avea loc o licitaţie pentru valorificarea unor bunuri care aparţin SC Odeon SRL. Cei interesaţi pot achiziţiona un teren intravilan în suprafaţă de 26.738 mp situat în comuna Nucşoara, punctul Lunci, pentru care preţul de pornire al licitaţiei este de 246.500 lei. Pentru datoriile aceleaşi firme mai este scos la licitaţie şi un teren extravilan în suprafaţă de 30.956 mp, situat în aceeaşi localitate, pentru care preţul de pornire al licitaţiei este de 285.300 lei.
De asemenea, tot marţi, 14 mai, de la ora 11:00, va fi scos la licitaţie un microbuz Mercedes Benz care aparţine SC Mary&Nico SRL. Preţul de pornire al licitaţie este de 57.000 de lei. O zi mai târziu, la ora 11:00, la sediul Finanţelor va avea loc o nouă licitaţie pentru o casă şi un teren aflate în comuna Corbeni, sat Bucşăneşti. Participanţii trebuie să ştie că preţul de pornire al licitaţie este de 4.770 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email