Cârpeala asfaltului nu ţine mult! 15 tone de asfalt au astupat gropile, dar…


E dificil să circuli regulamentar pe străzile din Curtea de Argeş. E greu să mergi cu maşina pe 1 Decembrie, pe Bulevard, pe strada Negru Vodă ori pe Victoriei şi în general pe arterele pe care se circulă mai mult. Partea proastă e că nici nu poţi ocoli, pentru că nu ai pe unde, nu există o centură ocolitoare.
În urmă cu vreo două săptămâni, vă informam că Serviciul Public de Gospodărire Comunală repară gropile de pe străzi umplându-le cu asfalt stocabil. Pe ninsoare, pe ploaie, în condiţii vitrege, oamenii Serviciului Public au lucrat de zor şi au astupat mare parte din gropi. Acum, ce să vezi, gropile au reapărut în aceleaşi zone din oraş. Cele mai multe sunt pe strada 1 Decembrie, pe Negru Vodă, în special în zona limitatoarelor de viteză, pe strada 1 Mai şi pe multe alte artere.

…Sute de gropi au reapărut pe străzi

Directorul Serviciului Public susţine că acolo unde au plombat subordonaţii săi nu a reapărut gropile, iar craterele sunt altele, cu totul şi cu totul noi. „Am folosit 15 tone de asfalt stocabil şi ieri am mai primit încă 15 tone. A fost nevoie să intervenim în aproape toate zonele. Cele mai mari probleme le-am avut în intersecţia de la Vidraru şi pe strada Victoriei. Asfaltul stocabil este de calitate şi până acum, nicio plombă nu a sărit. În schimb, în unele zone au apărut gropi chiar lângă plombele puse. O găleată de 25 de kilograme de asfalt stocabil costă 9 euro”, spune Ioan Ghiţă, directorul Serviciului de Gospodărire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email