Carieră scurtă şi fără glorie. Adrian Lazăr nu mai e subprefect


Cristian Boureanu, preşedintele PDL Argeş, a confirmat pentru cotidianul TOP faptul că Adrian Lazăr va pleca de la Prefectură, ca urmare a negocierilor posturilor între PDL şi UDMR. Se ştia că unul dintre cei doi subprefecţi, concetăţeanul nostru Adrian Lazăr ori Ion Cârstoiu, va pleca, locul rămas liber urmând să fie ocupat de un UDMR-ist.
Cariera de înalt funcţionar a lui Lazăr s-a terminat destul de repede şi pe tăcute, aşa cum, de altfel, a avut loc şi munca sa la Prefectură. Nu s-a remarcat prin vreun proiect extraordinar, care să ajute măcar zona în care se va întoarce, darămite întreg judeţul. E foarte posibil ca timpul scurt petrecut la Prefectură să fi fost un motiv pentru nereuşitele sale, având în vedere că programul său se termina, probabil pe la 12,00, dacă la unu era deja la Curtea de Argeş, sau cel puţin aşa spun unii argeşeni.
 „Orice se poate întâmpla. Eu nu am vreo informaţie oficială în acest sens, competenţele mele s-au oprit când el a ajuns subprefect. Am informaţii că au fost negocieri dure iar preşedintele nostru a tras ca să noi să fim afectaţi cât mai puţin”, spune Gheorghe Alecsei, preşedintele PDL Curtea de Argeş. Oricum, Adrian Lazăr este funcţionar guvernamental, aşa că vreun alt post s-ar putea găsi şi pentru el. Chiar dacă se întoarce la afacerea sa din municipiu, măcar o realizare tot are – o parte din spaţiul liber de la sediul firmei sale a reuşit să o închirieze Inspectoratului  Teritorial de Muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email