Care sunt noile tarife la gunoi

După cum ziarul nostru v-a informat, SC Financiar Urban SRL a câștigat licitația organizată de ADI Servsal pentru delegarea gesiunii serviciului de colectare și transport a deșeurilor și de operare a Centrului de Management al Deșeurilor din Curtea de Argeș. Consiliul Local a adoptat marți o hotărâre prin care acceptă oferta câștigătoare a licitației, faptul că pe toată perioada delegării gestiunii, adică opt ani, Financiar Urban va deține exclusivitatea prestării acestui serviciu, precum și tarifele aferente prestării serviciului de colectare- transport a deșeurilor municipale generate pe raza teritorială a municipiului.

Tarifele pe care locuitorii municipiului le vor plăti sunt următoarele – pentru persoanele fizice, colectarea deșeurilor municipale în amestec de la asociațiile de proprietari, 6,66 de lei de persoană pe lună, colectarea deșeurilor selectate de la asociații, 5,26 de lei de persoană pe lună, colectarea deșeurilor amestecate de la gospodăriile individuale –  6,88 lei de persoană pe lună, colectarea deșeurilor amestecate din gospodării la punct fix (platofrmă sau punct de colectare) – 6,73 de lei de persoană pe lună, colectarea deșurilor selectate din gospodării, la punct fix – 5,38 de lei pe lună de persoană.

 

Persoanele juridice plătesc  pentru colectarea deșeurilor amestecate 290,83 de lei tona, iar pentru colectarea deșeurilor selectate 253,06 lei tona. Tarifele includ TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email