Care sunt noii directori de şcoli

Anticipam într-unul dintre numerele anterioare ale ziarului nostru faptul că cel puţin unii dintre directorii şcolilor şi liceelor din Curtea de Argeş vor fi schimbaţi, şi am avut dreptate. Vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis delegaţiile de director pentru mai multe unităţi de învăţământ din Curtea de Argeş. Iată care sunt noii directori – la Şcoala Generală nr. 1 noul director este Sorina Ştirboiu, cea care a ocupat această funcţie la Şcoala nr.6, la Şcoala nr.2 a rămas director Adriana Niţă, după ce şi-a dat demisia, apoi a renunţat la ea, la Şcoala nr. 4 director a rămas Nicu Niţă, iar adjunct Cristina Bucăţea, iar la Şcoala nr.6 director este Mirela Obrocea.
Surpriza de la „Vlaicu Vodă”
Marea surpriză este numirea Ştefanei Florea pe funcţia de director al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă”, în condiţiile în care toată lumea se aştepta să revină la conducere fostul director Costel Gheorghe. Director adjunct la „Vlaicu” este Mitu Stoicescu.
Adrian Gobej a avut o carieră scurtă de director al Colegiului, gurile rele vorbind despre faptul că lipsa de la Festivalul „Brâuleţul”, festival organizat de PDL şi la care Gobej a absentat, chiar dacă a fost prezent acolo chiar şeful lui direct, Gabriel Bratu, inspectorul şcolar general. Altă schimbare de directori a fost făcută la Grupul Şcolar Forestier, unde Nicolae Zidaru a înlocuit-o în funcţia de director pe Nana Tudor, iar Mirela Frujină a fost numită director adjunct.
În rest, la Grupul Şcolar Auto director este în continuare Ioan Călinescu, la Agricol Corina Stoica, iar la „Fedinand I”, Mariana Jugăraru. La Grupul Şcolar „Ferdinand I” organigrama nu mai prevede postul de director adjunct.
Nu au fost schimbaţi directorii şcolilor din comunele învecinate, doar şcoala din Oeşti a fost trecută de cea de la Corbeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email