Care sunt criteriile pentru stabilirea ordinii la repartizarea locuințelor ANL din curtea Spitalului

Criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuință și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, din blocul ANL construit în curtea Spitalului au fost stabilite de Consiliul Local. Deși inițial primarul Constantin Panțurescu a propus ca aceste locuințe să fie pentru specialiștii din sănătate și din învățământ, cei din învățământ au fost scoși înainte ca proiectul de hotărâre să fie dezbătut. Astfel, în acel bloc vor fi cazați doar specialiști din sănătate, care nu au mai mult de 35 de ani, iar dacă fac gărzi primesc puncte în plus.

Blocul cu 12 locuințe destinate tinerilor specialiști din domeniul sănătății  are patru garsoniere, patru apartamente cu două camere şi patru apartamente cu trei camere.

Societatea Zeus a fost singurul ofertant pentru construirea acestui bloc, şi şi-a adjudecat licitația pentru 2,177,058.5 lei, în condițiile în care valoarea estimată a contractului a fost de 2,199,049 lei.

ANL a mai construit la Curtea de Argeș și un bloc pentru funcționari, lângă sediul Poliției Municipale.

„ANL a recepționat ambele blocuri şi le-a dat Primăriei. Mai sunt lucruri de rezolvat în jurul clădirilor, sistematizarea pe verticală, apoi vom repartiza locuințele. Vom face asta când toate vor fi aranjate”, declara anterior primarul Panțurescu.

Proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind repartizarea și închirierea locuințelor de serviciu din fondul locativ al municipiului Curtea de Argeș este, de altfel, în dezbatere publică pe site-ul Primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email