Care sunt avantajele extensiei .art atunci cand cumperi gazduire domeniu?

Gazduire domeniu

Vrei sa achizitionezi un pachet de gazduire domeniu si sa lansezi un website despre arta? Desi ai putea folosi o extensie obisnuita, ai sanse mai mari sa iesi in evidenta cu un nume specific. Domeniile .art sunt ideale pentru artisti, galerii sau afaceri ce au legatura cu aceeasi industrie. Iata ce trebuie sa stii despre acestea!

Care este diferenta intre un domeniu .com si unul .art?

Domeniile .com au fost prezente pe internet inca din anii ‘80, iar gama lor de utilizare nu este una stricta. Cu toate acestea, sunt folosite deja de un numar mare de persoane si ai sanse mici sa mai gasesti o denumire scurta care sa te satisfaca. Desi ai putea achizitiona unele domenii la licitatie, aceasta actiune necesita investitii mari si nu este necesara.

Prin urmare, cel mai bine ar fi sa te orientezi spre o alta solutie. Extensia .art a fost introdusa initial in anul 2017, fiind conceputa pentru cei pasionati de design si cultura. Domeniile .art pe serverele de gazduire domeniu te pot ajuta sa strangi rapid audienta pe care ti-o doresti, precum si sa-ti aduci ideile creative la viata. Acest lucru se va intampla deoarece toti vor sti la ce sa se astepte inainte sa dea click pe website si vei atrage un trafic targetat. Astfel, audienta ce o vei strange pe email si pe platformele sociale va fi una mai relevanta.

Ce afaceri prefera domeniile .art?

Extensia .art este utilizata de putine site-uri, majoritatea fiind bloguri care discuta despre diverse opere sau promoveaza creatiile autorului. Cu toate acestea, exista si galerii sau showroom-uri ce opteaza pentru aceeasi denumire. Toate afacerile de acest tip pe serverele de gazduire domeniu au drept scop sa starneasca atentia si sa atraga colectionari, precum si pasionati care sa participe la diverse licitatii. Domeniile .art mai sunt utilizate de catre magazine online care vand diverse produse si accesorii care fac referire la picturi. In general, acestea cauta incurajarea artistilor de a-si continua visul si pot directiona o parte din bani in scopuri de caritate.

Sunt folosite domeniile .art pentru portofolii?

Multi artisti stiu deja faptul ca internetul este un mediu competitiv si trebuie sa iasa in evidenta pentru a putea castiga bani. Desi aceasta activitate reprezinta mai mult un hobby decat un stil de viata, exista oameni care construiesc website-uri .art in scop de portofoliu. Acestea sunt realizate pentru a se obtine oportunitati de joburi si includ informatii despre background-ul creatorului. Exista o sectiune speciala cu lucrari, iar in cea de contact sunt specificate datele prin care poate avea loc o colaborare. Domeniul de activitate nu are legatura neaparat cu tablourile, ci poate fi vorba de un fashion designer sau de un artist. Creatiile pot fi legate de multe subiecte, fiind adesea vorba de referiri catre diverse personaje.

De ce sa achizitionezi o asemenea extensie pe serverul de gazduire domeniu?

Extensia .art nu doar ca atrage atentia, insa este usor de memorat si te ajuta sa ajungi mai rapid la persoanele interesate de aceeasi industrie. Chiar si in vremurile dificile, creativitatea trebuie incurajata si artistii au nevoie de un mediu in care sa se exprime. Folosind domeniile de acest tip vei atrage alte persoane pasionate de ceea ce faci tu, precum si oportunitati de a-ti vinde munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email