Care sunt atribuţiile compartimentului de achiziții publice din Primărie

În Primăria Curtea de Argeş funcţionează un compartiment de achiziţii publice, cu adevărat cel mai important din instituţie, având în vedere că orice ban cheltuit trece pe aici, sau pleacă de aici. Continuăm demersul nostru de a vă prezenta atribuţiile compartimentelor din Primărie cu cele ale compartimentului menţionat.
Astfel, compartimentul Achiziții publice se ocupă cu următoarele lucruri :
– centralizează referate de necesitate cu privire la lucrările, serviciile și produsele ce se vor achiziționa în anul următor celui curent, pentru a fi incluse în planul de achiziții; participă la licitațiile privind achizițiile publice; urmărește derularea achizițiilor conform Planului de achiziții ; realizează înregistrarea și accesul în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P), ca utilizator, reprezentant al Autorității Contractante;
– actualizează Planul de achiziții în condițiile legii; răspunde pentru corectitudinea datelor și informațiilor procesate și are obligația de a transmite operatorului S.E.A.P. orice modificare survenită în legatură cu aceste date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email