Care ar fi cauza accidentului mortal de azi noapte

Femeia care a rămas fără o mână în accidentul de azi noapte de la Curtea de Argeş conducea autoturismul care a intrat într-un gard, spun poliţiştii. Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi astfel s-a produs accidentul în care un bărbat a murit.

“În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş, s-a stabilit că o femeie de 25 de ani, din Băiculeşti, care conducea un autoturism din direcţia str. Valea Iaşului spre str. Cuza Vodă, în curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton”, potrivitIPJ Argeş.

Vă reamintim că un bărbat a murit iar o femeie a fost grav rănită într-un accindent care a avut loc luni noaptea la Curtea de Argeş, pe strada Progresului. Pasagerul, un bărbat de 32 de ani a murit pe loc, iar şoferiţa de 25 de ani, care a rămas fără mâna dreaptă, a fost transportată luni noaptea la spitalul Floreasca din Bcureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email