Candidaţii pentru Parlament din Curtea de Argeş, Mădălin Marinescu şi Gheorghe Alecsei, le-au prezentat cetățenilor proiectele legislative ale PNL pentru județ

Echipa PNL Curtea de Argeș dovedește încă o dată că este o forță atunci când vine vorba de mobilizare și de interacțiune cu cetățenii municipiului. Într-o nouă zi de campanie, candidatul la Senat, Mădălin Marinescu și candidatul la Camera Deputaților, Gheorghe Alecsei, alături de președintele PNL Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, de consilierul local Doru Georgescu și de echipa PNL Curtea de Argeș le-au prezentat cetățenilor proiectele legislative al PNL pentru județ.

Echipa PNL Argeș pentru Parlament s-a angajat în fața cetățenilor să promoveze și să ducă la bun sfârșit proiectele care vor schimba în bine soarta nordului județului Argeș. Deja Autostrada Pitești-Sibiu este un deziderat îndeplinit, lucrările fiind deja demarate, pârtia de schi Ghițu-Moliviș a obținut toate avizele necesare demarării proiectului, proiectul de reabilitare a Gării Regale a obținut finanțare.

Dar toate acestea au nevoie de susținerea echipei PNL Argeș în viitorul Legislativ.

#ReușimÎmpreună

#DezvoltămArgeșul

Realizat de INTEREST MEDIA PRESS SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email