Când se dă în folosinţă noua canalizare

SC RMR Argeş SRL face proiectarea şi execuţia pentru proiectul  “Canalizare menajeră străzi Cuza Voda, Lt Pavelescu, Progresului, Valea Danului şi Fântânele din Municipiul Curtea de Argeş”, pentru suma de  2.728.600,00 lei, şi lucrează la asta din 2019. Investiţia va fi gata pe 31 mai, anul viitor. „S-a făcut un act adiţional cu societatea care a câştigat licitaţia de prelungire a termenului de execuţie, din cauza pandemiei de Covid. Conform acestui act, lucrarea va fi gata pe 31 mai 2022”, ne-a spus Gheorghe Greavu, şeful Biroului Investiţii din Primărie.

Ar mai fi de făcut un puţ de colectare pe strada Valea Danului, pentru colectarea apelor menajere de pe străzile Fântânele şi Valea Danului, precum şi cămine de racordare pentru utilizatori.

Se pare că unii dintre locuitorii străzii Fântânele s-ar fi racordat deja la reţea, numai că neexistând căminele şi puţul de colectare, apa menajeră nu se poate duce nicăieri.

La sfârşitul lunii mai, anul viitor, trebuie să fie gata reţeaua de canalizare, dar şi străzile care au fost sparte pentru introducerea conductelor vor fi reparate, conform contractului de lucrări.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email