Canalizarea menajeră de pe strada Cuza Vodă se varsă în subsolul Spitalului

Consilierul local Ion Şerban a reclamat faptul că subsolul Spitalului e plin de fecale. „Mi-a spus un cetăţean care a fost şi a văzut că subsolul Spitalului e plin de rahat. Conductele s-au spart şi s-a umplut subsolul. E un miros groaznic”, a povestit Şerban. Colegul său de Consiliu, manager al Spitalului totodată, Viorel Popescu, l-a contrazis. „Nu se scurge nimic din Spital la subsol. Sunt probleme, e adevărat, dar din altă parte. Canalizarea pluvială de pe strada Cuza Vodă se duce direct la subsol, asta e problema, din cauza canalizării”, a spus Popescu.

Ceva din ceea ce spune e adevărat, dar numai o parte. O canalizare se varsă la subsolul Spitalului dar nu e pluvială, pentru că nu există pe strada Cuza Vodă, ci e canalizare menajeră!

„Pe strada Cuza Vodă nu ştiu să fie canalizare pluvială. Oricum, nu există nicio hartă a canalizării pluviale de la Curtea de Argeş. În zona Spitalului e o problemă cu canalizarea menajeră”, ne-a spus Gabriel Nastea, directorul Aquaterm, societatea care are în grijă reţelele de canalizare şi de apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email