Campionatul Naţional de Triatlon la barajul Vidraru

Sâmbătă, 17 septembrie, în județul Argeș, va avea loc competiția “TRANSFIER” – Campionatul Naţional de Triatlon pe distanţă medie.

Una dintre probele din cadrul competiției este cea de înot în lacul Vidraru, dar în condițiile în care apa va avea mai mult de 13 grade.

“Proba de înot se va desfăşura în lacul Vidraru, cu startul din apă, în faţă hotelului Valea cu Peşti. Vor fi 2 starturi separate, unul pe proba 70.3 şi unul pentru proba Olimpică. Startul pentru ştafete este comun cu startul la individual.

Traseul de înot va fi în formă unui triunghi. Cei de la proba olimpică vor avea de parcurs 1500 m iar cei de la proba lungă vor avea 1900 m.

Costumul de neopren este obligatoriu.

Dacă apa are o temperatura sub 13 grade proba de înot va fi anulată; dacă apa are o temperatura sub 16 grade dar mai mult de 13, proba de înot va fi scurtată la 1000 m pt olimpic şi 1500 m pentru distanţă lungă.

În cazul anulării probei de înot aceasta poate fi înlocuită cu o nouă proba de alergare, pentru proba olimpică 7 km iar pentru cea lungă 10 km. În cazul ştafetelor, aceasta poate fi parcursă de înotător, ciclist sau de alergător la alegere!” potrivit site-ului organizatorilor.

De asemenea, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că sâmbătă, 17 septembrie 2016, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C pe sectorul cuprins între km 62+000 (Baraj Vidraru) – km 116 + 808 (Bâlea Lac).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email