Campanie electorală de bun simţ la liberali

Liberalii din Curtea de Argeş, le fel ca si colegii loc din ţară, vor face o campanie electorală „de bun simţ”, a declarat ieri la conferinţa de presă preşedintele organizaţiei locale, Costinel Vasilescu. „Încercăm să dăm un exemplu tuturor, politicienilor şi cetăţenilor. Sperăm ca românii să înţeleagă că noi, liberalii, prin candidatul nostru Crin Antonescu, putem oferi liniştea şi bunăstarea”, a spus şeful liberalilor. Acesta a subliniat că tandemul Crin Antonescu – Klaus Johannis este cel care poate să le aducă românilor ce au nevoie.
Director de campania pe Curtea de Argeş este consilierul local Sorin Sorescu. El este cel care a condus mai multe campanii electorale din 2000 încoace, aşa că se va achita profesionist de această sarcină. „Trebuie să-i scoatem pe tineri la vot”, a spus Sorescu, pentru că ei au un cuvânt important de spus”. Sorin Sorescu a afirmat că liberalii vor începe o campanie deosebită menită să-i atragă pe tineri, prin afişe care le sunt destinate exclusiv.
„Electoratul de dreapta nu poate fi cumpărat”, a mai spus Sorin Sorescu, subliniind şi el că această campanie electorală, făcută de liberali, va fi una de bun simţ. „Avem nevoie de bun simţ totdeauna şi peste tot. Aceasta este credinţa noastră”, a afirmat Sorin Sorescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email