Campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu autism – Este ATÂT de SIMPLU să faci BINE!

„Demarăm un proiect de strângere de fonduri,prin care să putem oferi copiilor terapiile necesare,de aceea vă propun să vă alăturați unei cauze bune”, spune Mara Alexandra Necşoi, reprezentant al Asociației Autism și Terapii Complementare Curtea de Argeș.

„Este ATÂT de SIMPLU să faci BINE! Cu o simplă donație aduceți bucurie în viețile copiilor din asociație, ore în plus de terapie, jucării,grupuri de joacă, socializare și INTEGRARE. Proiectul nostru își propune încheierea de parteneriate cu societăți, persoane fizice sau juridice care doresc să participe la susținerea terapiilor a 7 din cei 27 beneficiari ai asociației noastre.
Argumentul: Scoate-mă din lumea mea să pot zâmbi și eu ca tine!!!
Scopul proiectului este acela de a ajuta copiii cu dizabilități ce provin din medii defavorizate prin intermediul terapiilor ce sunt destul de costisitoare pentru posibilitățile părinților.
Dacă fiecare dintre dumneavoastră își ia angajamentul de a susține cu orice sumă terapia unui copil, vom reuși să redăm zâmbetele micuților și să-i integrăm în școlile de masă și în societate. Costurile medii lunare pentru terapia ABA sunt de 2000 lei, sumă pe care o familie din România cu greu și-o poate permite.
În schimbul acestui gest minunat, noi vă putem răsplăti generozitatea menționându-vă ca parteneri și reclamă în mediul online (site-ul asociației,pagina Facebook și grupurile din care facem parte)”, este apelul pe care Mara Alexandra Necşoi îl face în numele copiilor care au atât de mare nevoie de noi. Detalii pot fi găsite pe www.autismcurteadearges.ro.

Foto www.autismcurteadearges.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email