Campania de sprijin „Sănătate de urgență” a strâns peste 10.000 de lei

Câţiva voluntari, reuniți prin Asociația pentru Dezvoltare GHEPart, argeșeni care vor să coaguleze toate forțele spre binele comunitar, au avut o iniţiativă lăudabilă. Au  lansat campania de sprijin Sănătate de urgență, menită să permită achiziția de echipamente și consumabile pentru spitalul din Curtea de Argeş şi cel din Valea Iaşului.

„10 000 lei, unora li se pot părea puțini iar pentru alții este o sumă imensă. Dincolo de sume însă e o mare speranță de mai bine. Tinerii aceștia care caută furnizori și fac comenzi cel mai probabil mai avantajos decât statul, care machetează, scriu texte sau emailuri, implementează aplicații sau setează platforme digitale, pe scurt, fac lucrurile să se miște, pe mine mă fac să am speranță într-un viitor mai bun. Le mulțumesc deopotrivă lor și celor care au donat pentru binele comunității din care fac parte!”, spune Bogdan Marina, unul dintre iniţiatori, antreprenor din Curtea de Argeş.

Pe pagina oficială Sănătate de Urgenţă se găsesc toate datele referitoare la sumele donate şi de către cone, precum şi cum au fost folosiţi banii pentru achiziția de echipament de protecție (măşti, mănuşi, halate, etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email