Cadrele militare în retragere şi rezervă s-au întâlnit la Cercul Militar

În sala de festivităţi a Cercului militar din municipiul nostru s-a desfăşurat, zilele trecute, Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Retragere şi Retragere „Posada” din Curtea de Argeş (Filiala C.M.R.R.), al cărei preşedinte este col. rtg. Laurenţiu Domnişoru. La eveniment au participat Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului, lt.col. Florin Corneliu Şoltuz, comandantul Unităţii Miliare 010142 din Curtea de Argeş, comandor Alexandru Constantin, reprezentantul Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, dar şi numeroşi membrii ai Filialei C.M.R.R. „Posada”.
„Uşa primăriei a fost deschisă cadrelor militare!”
La începutul întâlnirii a fost intonat imnul naţional „Deşteaptă-te române”, după care Laurenţiu Domnişoru a prezentat ordinea de zi a Adunării Generale, care a inclus următoarele puncte importante: Analiza activităţii Biroului Filialei „Posada” a C.M.R.R. în perioada 09 martie 2009  – 15 martie 2013; Analiza activităţii financiar-contabile pe anul 2012 şi prezentarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013; Asigurarea medicală între nevoi, posibilităţi şi aspiraţii. Introducerea coplăţii în sistemul medical şi prezentarea Proiectului de Hotărâre privind aprobarea Planului de Măsuri al Filialei Judeţene Argeş „Posada” pentru perioada 15 martie 2013 – aprilie 2014.
„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi care ne-au sprijinit la toate acţiunile pe care le-am organizat. Ţin să mulţumesc domnului primar Nicolae Diaconu, care din păcate nu a putut fi prezent la această întâlnire, dar şi domnului viceprimar Cristian Mitrofan, care este şi membru al asociaţiei noastre. Întotdeauna uşa primăriei a fost deschisă de fiecare dată când am avut o problemă. În mod deosebit le mulţumesc cadrelor militare care se află în activitate pentru modul în care ne sprijină şi nu în ultimul rând domnului comandant al Unităţii Militare 01042, Florin Şoltuz”, a spus col. rtg. Laurenţiu Domnişoru. De asemenea, în cadrul întâlnirii a avut loc o serie de discuţii referitoare la procesul de recalculare a pensiilor militare,  după care a urmat o prezentare a activităţii Filialei C.M.R.R. „Posada”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email