Ca la noi la nimeni! Al patrulea concurs pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Municipale

Nici cel de-al treilea concurs organizat pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Municipale nu a fost cu noroc. Singurul candidat care s-a înscris la acest concurs nu a îndeplinit condiţiile necesare pentru a fi admis la examenul scris.

Recent, Primăria Curtea de Argeş a organizat un nou concurs pentru ocuparea postului de manager al Bibliotecii Municipale. Dacă la cele anterioare numărul candidaţilor care s-au înscris a fost mai mare, acum doar o singură persoană a depus dosarul de înscriere. Astfel, Marius Bălan, candidatul înscris, a fost respins întrucât nu a îndeplinit condiţiile necesare pentru a putea susţine proba scrisă. Mai mult decât atât, acesta a depus şi o contestaţie, care a fost respinsă de comisia de soluţionare a contestaţiilor. „Se respinge contestaţia formulată de domnul Marius Bălan, privind eliminarea dosarului de participare la concursul de ocupare a postului de manager al Bibliotecii Municipale Curtea de Argeş, întrucât candidatul nu îndeplineşte condiţiile solicitate de autoritate pentru a participa la concurs, prevăzute la punctul III din anunţul public nr.4107/13.02.2015”, se precizează în răspunsul oferit de comisia de soluţionare a contestaţiilor.  

Pentru că nici de această dată nu a fost ocupa postul de manager al Bibliotecii Municipale, în perioada următoare se va organiza cel de-al patrulea concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email