Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM)  Argeş organizează pe 20 aprilie Bursa Generală a locurilor de muncă. Acțiunea  va avea loc la Sala Sporturilor  din Pitești, începând cu oră 10:00, precum și la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă din Câmpulung, Curtea de Argeş și Topoloveni.

Prin această manifestare de corelare a cererii și a ofertei de forță de muncă se va oferi posibilitatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă de a se întâlni în mod direct cu agenții economici angajatori și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu- zis, scopul final al acțiunii fiind angajarea unui număr cât mai mare de persoane pe locuri de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională”, se arată în comunicatul AJOFM.

De asemenea, angajatorii au posibilitatea de a selectă personal calificat, precum și posibilitatea de a obține informații despre modul în care pot beneficia de stimulenetele financiare acordate pentru încadrarea în muncă a tinerilor absolvenți, a persoanelor cu vârstă de peste 45 de ani sau unici susținători ai familiilor monoparentale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email