Bulevardul Basarabilor, închis două săptămâni pentru asfaltare

De luni, 6 martie, timp de două săptămâni, Bulevardul Basarabilor va fi închis pe tronsoane pentru a fi asfaltat. Se începe cu porțiunea de la Biserica Domnească până la Sf. Gheorghe, apoi se continuă tot pe porțiuni, spun reprezentanții firmei care fac lucrarea.

Vă reamintim că societatea care a refăcut strada Valea Iașului este cea care va reabilita și Bulevardul Basarabilor și străzile Negru Vodă și Eroilor. Primăria Curtea de Argeș a scos la licitație contractul de lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea străzilor Eroilor, Negru Voda, B-dul Basarabilor – în Municipiul Curtea de Argeș”. Licitația a fost câștigată de COMESAD DRUMURI, cu o ofertă de 4.525.996,77 lei (fără TVA).

Zilele în care circulația va fi oprită pe Bulevard pot fi considerate un test pentru eventualitatea în care autoritățile vor decide ca principala arteră a orașului să devine, fie și parțial, pietonală.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar nu se poate lucra altfel, fără să întrerupem circulația. O să fie oricum întreruptă pe bucăți, ca să nu se blocheze orașul”, spune primarul Constantin Panțurescu.

După ce Bulevardul va fi asfaltat, constructorii vor trece la strada Eroilor, care va fi, de asemenea, total asfaltată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email