Bătălie pe viaţă şi pe moarte în Dealul Copoului. Miză colosală!

Meci cu miză colosală la Iaşi între două echipe aflate în luptă disperată pentru salvarea de la retrogradare. Dacă va învinge, F.C. Internaţional va face 27 de puncte şi va trece în clasament peste Poli Iaşi. „Mergem la Iaşi să câştigăm cele trei puncte. Vrem să continuăm evoluţiile bune din ultimele etape, să învingem şi să mai urcăm în clasament”, spunea antrenorul Ionuţ Badea despre meciul de sâmbătă de la Iaşi. În tur, meciul cu Poli Iaşi s-a jucat la Mioveni şi moldovenii au câştigat cu 2 – 0 ajutaţi vădit de arbitrul buzoian Georgian Ionescu.

În tur, i-a „omorât” arbitrul Georgian Ionescu!

„Sunt scârbit … Iar ne-au curăţat arbitrii!”, spunea cu năduf după meci, antrenorul Interului de atunci, Ştefan Stoica. Georgian Ionescu a dat dovadă în acel meci că este un arbitru golănaş care face ce vrea pe teren fără teamă, şi fără ca cineva să-l tragă la răspundere. Golănaşul a dat gratuit lovitură liberă din care ieşenii au dat primul gol, a oferit penalty şi eliminarea lui Frăsineanu complet gratuite, a anulat gol valabil Interului, şi tot aşa … Bine că acum nu mai arbitrează „golănaşul” de Buzău!

Supăratul Grigoraş …

Italienii au o vorbă: „Non e due senza tre”, adică nu-i doi fără trei. Interul lui Benone Lazăr a câştigat ultimele două meciuri, 2 – 1 la Braşov şi tot 2 – 1 acasă cu Gloria Bistriţa, iar acum urmează al treilea 2 – 1 la Iaşi! Supărat nevoie mare pe jucătorii lui care au pierdut cu Vasluiul şi apoi la Craiova, unde nici n-a fost la meci(!!!), antrenorul Petre Grigoraş demonstrează cu nu mai e „cel mai tare din oraş”, aşa cum se spunea. Sâmbătă va reveni pe banca tehnică de unde fugise la meciul cu Vasluiul, după ce echipa lui Porumboiu preluase conducerea cu 2 – 1.

De două ori Vasile

Partida din Dealul Copoului va fi arbitrată la centru de Paul Vasile Unimatan din Zalău, iar la cele două linii vor oficia Vasile Marinescu din Bucureşti şi Costin Florescu din Satu Mare. Băcăuanul Emil Voicu va fi arbitru de rezervă, iar Nicolae Rainea, observator.

Bonus la primele de victorie

Pentru a-şi motiva cât mai bine jucătorii, şi a-i răsplăti pentru rezultatele bune obţinute, patronul Benone Lazăr le va oferi o primă suplimentară în cazul unei victorii. Aşa a fost şi la Braşov, dar şi la meciul cu Bistriţa. Cu toate că în Regulamentul de Ordine Interioară este stipulată clauza primirii banilor din prime numai dacă echipa se află pe un loc neretrogradabil, domnul Lazăr le-a plătit jucătorilor banii promişi. Acum, la Iaşi, pentru că este un meci extrem de important cu miză mare, este de aşteptat ca fotbaliştii să beneficieze de un bonus la prima de victorie.

Echipa lui Badea

Cel mai tânăr antrenor din Liga I, Ionuţ Badea, ar putea alinia în meciul cu Poli Iaşi următoarea echipă: 12 M. Popa – 15 G. Matei, 3 Viera, 27 Pintili, 25 Neagu – 2 Băcilă, 14 Voiculeţ, 18 Menassel, 5 Kone – 7 Răduţ – 9 Apostu. Rezerve: 22 Arcaba, 21 Chiricheş, 24 Frăsineanu, 10 C. Lazăr, 18 Antohi, 30 D. Stan, 11 Stoianof.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email