Bătălia politică la Curtea de Argeş, faza pe click

Cine crede că la Curtea de Argeş odată cu aflarea rezultatelor alegerilor locale lucrurile s-au calmat, se înşeală. Lupta politică se duce mai departe, numai că mijloacele sunt altele. E bine ca reprezentanţii partidelor să zâmbească unii altora, e bine să îşi dea mâna pe faţă, atâta timp cât prin spate se ascut săbiile şi sunt duse lupte la baionetă, pe toate site-urile posibile.
Interes Argeşean are cele mai multe şi mai pertinente comentarii, asta pentru că pe www.interesargesean.ro fiecare are dreptul la o opinie, atâta vreme cât opinia cuiva nu reprezintă o calomnie, o înjurătură murdară sau o abjecţie. Poate şi din acest motiv mulţi au încercat să ne atace site-ul iar alţii ne-au acuzat că prea e liber la comentarii. Cu toţii, însă, au profitat de libertatea de exprimare pe care Interes Argeşean le-o oferă cititorilor săi, pe net sau direct la redacţie.
Constat că se întâmplă nişte lucruri ciudate. Politicieni locali care par să fie în cele mai bune relaţii în faţa cetăţenilor sau la şedinţele de Consiliu Local îşi aruncă acuzaţii grave unii altora pe site-ul nostru. Cred că e vorba chiar despre ei sau dacă nu, sunt nişte inşi puşi de aceştia să facă gălăgie. Actuali şi foşti aleşi locali sunt categorisiţi în fel şi chip, acuzaţi de corupţie, minciună, înţelegeri dubioase şi tot felul de chestii de genul acesta. Intraţi pe site şi o să vedeţi exact ce şi cum.
Cred că la Curtea de Argeş, de un an sau doi, politicienii au trecut la etapa următoare, bătălia politică fiind dusă pe net. Cine citeşte site-urile de ştiri e interesat de ce se mai întâmplă cu aleşii locali, ce afaceri mai fac ei, cu cine au mai semnat contracte, ce averi mai au, pe unde se mai plimbă şi pe banii cui. Aceşti votanţi reprezintă nucleul dur pentru fiecare partid în parte, căci sunt de regulă oameni instruiţi care mai ştiu cu ce se mai ocupă politicienii locali. Pentru aceştia se luptă oamenii politici locali pe net, să-i convingă că ei sunt curaţi, iar adversarii lor nu, sau să le sugereze că poate fi bine pentru toată lumea, în anumite condiţii.
Pe site-ul ziarului nostru sunt acuzaţi foştii edili, actualii edili, cei care sunt lângă ei dar şi cei care au avut vreodată treabă cu Primăria. Unele lucruri sunt verificabile, şi se dovedesc adevărate. Acuzaţiile legate de ce a făcut sau nu a făcut unul sau altul reprezintă însă bătălii din războiul care se va încheia peste patru ani, la următoarele alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email