Bătaie pe Răduţ

Deşi este în vacanţă la Monte Carlo, unde a ajuns marţi la prânz împreună cu prietena lui, Cristina, tânărul mijlocaş al Interului, Mihai Răduţ este subiectul negocierilor pentru un eventual transfer de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Ieri am ajuns aici la Monte Carlo, şi vreau să doar să vă salut. Despre situaţia mea ca jucător, vom vorbi după ce revin în ţară”, a spus Răduţ. Jucătorul născut la 18 martie 1990 şi care a debutat la echipa naţională în meciul contra Ucrainei, este dorit de F.C. Timişoara, Dinamo şi CFR Cluj. După ce conducerea campioanei, CFR Cluj şi-a rezolvat problemele pe postul pe care joacă Răduţ, interesul clujenilor a mai scăzut pentru jucătorul Interului. Astfel, au rămas în luptă pentru vedeta Interului, F.C. Timişoara şi Dinamo Bucureşti.

Varianta F.C. Timişoara

„În opinia mea, Mihai Răduţ este un jucător netransferabil la ora actuală, dar negociem cu cei interesaţi, şi în cazul unei oferte mulţumitoare, transferul ar putea fi parafat”, spunea preşedintele clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu. Răduţ este dorit de F.C. Timişoara a cărei ofertă nu este financiară, ci la schimb de jucători. Daniel Stanciu, fostul ziarist şi impresar devenit conducător la F.C. Timişoara, spune că „ne interesează jucătorul de la Internaţional Curtea de Argeş, şi suntem dispuşi să oferim la schimb mai mulţi jucători”. Această variantă nu este tocmai bună pentru Internaţional, deoarece Timişoara ar da jucători cu valoare îndoielnică, aşa cum au făcut până acum la F.C. Snagov şi Gloria Buzău.

Răduţ şi-ar fi dat acordul să plece la Dinamo

Conducerea clubului Dinamo exultă de fericire şi anunţă că Mihai Răduţ şi-ar fi dat acordul să se transfere la Dinamo. Şi chiar dacă ar fi aşa, de la acordul jucătorului până la un transfer este cale lungă. Conducerea celor de la Inter ar putea spune „nu”, dacă nu primesc suma cerută pentru Mihai Răduţ. Dinamo ar oferi pentru tânărul jucător al Interului suma de 400.000 de euro, plus un procent de 30% dintr-un viitor transfer în străinătate. Suma oferită de dinamovişti este oarecum apropiată de cea pe care diriguitorii Interului de România o cer pentru Răduţ: aproape un milion de euro.

Interul ar putea pierde mai mulţi jucători

F.C. Internaţional Curtea de Argeş ar putea pierde în această perioadă mai mulţi jucători. Primul pe listă este Mihai Răduţ despre care conducerea clubului spune însă că este netransferabil, dar se negociază un eventual transfer, iar în cazul că s-ar primi suma cerută, Mihai Răduţ ar putea pleca de la Inter. Apoi ivorienii Viera şi Kone ar putea ajunge la Gloria Bistriţa şi împrumutul lor la Internaţional nu va mai fi prelungit. Portarul Tomislaw Arcaba şi atacantul Cristian Zăgrean şi-au manifestat intenţia să plece de la echipă, nemulţumiţi de statutul de rezerve. De asemenea, şi ganezul George Blay ar vrea să plece din România şi să evolueze în Franţa. „Este prematur să spunem că vor pleca de la echipă mai mulţi jucători. Dar, chiar dacă ar fi aşa, cu siguranţă că vom aduce alţii pentru a ne consolida lotul de jucători”, spunea Ionuţ Badea. 

Vineri încep pregătirile

Vineri, 11 iunie, lotul celor de la Internaţional Curtea de Argeş se va reuni în vederea reluării pregătirilor pentru sezonul 2010 – 2011. Reunirea se va face pe stadionul „Ştrand” din Piteşti, fără cel puţin doi jucători: Mihai Răduţ şi Emanuel Kone. Răduţ are vacanţă încă o săptămână, până pe 18 iunie, iar Kone este în Africa de Sud la Campionatul Mondial. După ce toţi jucătorii din lotul Interului vor da timp de trei zile testele impuse de antrenorul Ionuţ Badea, joi 17 iunie vor face vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Bucureşti. Pe 23 iunie, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va pleca într-un cantonament în Austria pentru 16 zile, unde vor susţine cinci meciuri de pregătire. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email