Bătaie între ciobani la Arefu

Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat, la sfârşitul săptămânii,  despre faptul că pe raza comunei Arefu, în punctul “Runcu”, a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş care a identificat persoana ca fiind Ş. Ş. de 52 ani, din comuna Birchiş, judeţul Arad, care locuia pe raza comunei Arefu la stâna din punctul “Găgeasca” ce aparţine lui M. I. de 40 ani, din localitate.
Din investigaţiile efectuate, a rezultat faptul că în noaptea de 01/02.04.a.c., pe fondul consumului de alcool, Ş. Ş. a fost agresat de S. I. de 47 ani, din comuna Arefu, cioban la aceeaşi stână cu victima. După producerea altercaţiei Ş.Ş. s-a deplasat pe jos aproximativ 5 km până în locul în care a fost găsit.
Victima a fost internată la Spitalul Municipal Curtea de Argeş cu  diagnosticul “politraumatism afirmativ produs prin agresiune, TCC, contuzie piramida nazală, contuzie hemitorace stâng” rămânând internat sub supraveghere medicală.
În cauză urmează ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale şi de evoluţia stării de sănătate să se facă încadrarea juridică a faptei.
Biroul de Presă al IPJ Argeş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email