Bogdan Marina, candidatul USR la Primărie – „Consiliul local ar fi trebuit să adune cei mai buni oameni, cei mai capabili!”

Candidatul Alianţei USR PLUS la Primăria Curtea de Argeş este Bogdan Marina, un antreprenor tânăr cu planuri mari pentru oraş, care a intrat în politică recent. „Am decis să intru în politică pentru că am realizat că doar prin implicarea noastră, a tuturor, vom reuși să schimbăm actuala clasă politică, pe cei care au eșuat timp de 30 de ani în a dezvolta municipiul Curtea de Argeș. Am ales să fac acest pas în orașul meu natal și pentru a pune umărul la dezvoltarea locului în care m-am format ca om. Acum mai bine de 10 ani, în timpul în care am lucrat la televiziunea locală, am avut ocazia să cunosc majoritatea celor care apar și astăzi pe scena politică locală. Consiliul local ar fi trebuit să adune cei mai buni oameni, cei mai capabili, pentru că ei trebuie să ofere orașului o viziune de dezvoltare reală.

Cred ca avem nevoie de oameni educați care să nu mai fie ușor de manipulat, avem nevoie de investiții pentru că ele sunt motorul dezvoltării și sursa locurilor de muncă bine plătite pentru a crește nivelul de trai. Schimbarea depinde doar de NOI dar acest NOI se referă la cetățeni în ansamblul lor și nu doar la membrii unui partid. Avem nevoie de oameni tineri fără trecut politic pentru a îndeplini toate aceste obiective. Generația noastră își ia viitorul în mâini pentru că e timpul să nu mai stăm deoparte”, declară Bogdan Marina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email