Bogdan Juratoni, vicempion european la box, vine să lupte la Curtea de Argeş

Zi decisivă vineri pentru perechile de liceeni care candidează la titlul de „Miss şi Mister Boboc Curtea de Argeş”, eveniment organizat în premieră în municipiul Curte de Argeş. Petrecerea va începe în jurul orei 18:00, la Clubul „XS”, iar la finalul concursului vor fi desemnaţi cei mai frumoşi boboci din municipiul nostru.
La concurs vor participa tinerii care au câştigat titlurile de „Miss şi Mister Boboc” la cele cinci instituţii de învăţământ liceal din Curtea de Argeş. Însă, cu siguranţă lupta nu va fi una uşoară, asta pentru că organizatorii au pregătit o serie de probe inedite, care îi vor pune în dificultate pe concurenţi.
Gală de box în deschiderea balului
În deschiderea balului va avea loc un alt eveniment inedit, respectiv o gală de box la care va participa, în calitate de invitat special, Bogdan Juratoni, unul dintre cei mai buni boxeri din România. Sportivul, în vârstă de doar 24 de ani, a obţinut o mulţime de medalii şi premii la concursurile desfăşurate atât în ţară cât şi în străinătate. Totodată, acesta este şi vicecampion european la box, asta după ce a obţinut medalia de argint la categoria 75 de kilograme, la Campionatul European ce s-a desfăşurat la Minsk anul trecut. Mai mult decât atât, Bogda Juratoni păstrează şanse reale de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email