BMWBlog România și echipa de drift Rampage Drift Team filmează un clip pe străzile din Curtea de Argeș

Pe 24 iunie 2015, BMWBlog România și Rampage Drift Team vor organiza o zi de filmare în Municipiul Curtea de Argeș. Scopul acestui clip este de a promova drift-ul, un sport cu motor ce prinde din ce în mai multă amploare în România, dar și Curtea de Argeș, un oraș care se află la baza celui mai frumos drum de condus din România și poate chiar din lume.

Pe tot parcursul zilei de 24 iunie, secțiuni ale orașului Curtea de Argeș vor fi închise circulației publice pentru ca filmarea clipului de promovare să se desfășoare în condiții de siguranță maximă, dar și pentru a promova ideea conform căreia sportul cu motor nu trebuie practicat pe drumurile publice deschise circulației. Scopul echipei BMWBlog România și al Rampage Drift Team este acela de a trage un semnal de alarmă asupra numărului tot mai mare de accidente rutiere petrecute în România și de a deschide noi portițe pentru cei care vor să urmeze o carieră în motorsport. De asemenea, clipul realizat de BMWBlog România în colaborare cu Rampage Drift Team are ca scop promovarea competițiilor de drift, sport ce a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii ani.

Clipul de promovare realizat de BMWBlog România și Rampage Drift Team nu ar putea fi realizat fără sprijinul deplin acordat de Primăria Curtea de Argeș și de departamentul Poliției Rutiere Curtea de Argeș.

“Parteneriatul cu Primăria Curtea de Argeș și cu Poliția Rutieră Curtea de Argeș ne asigură toate premisele de care avem nevoie pentru a realiza un clip de promovare intens, în condiții de maximă siguranță. Drift-ul este un sport spectaculos, dar care vine, la fel ca orice alt sport cu motor, cu o serie de pericole. De aceea, țin să le mulțumesc autorităților locale Curtea de Argeș pentru sprijinul acordat și pentru deschiderea de care dau dovadă în promovarea ideilor noi.”, a declarat Andrei Barbu, director editorial BMWBlog România.

“Împreună cu BMWBlog România, Primăria Curtea de Argeș și Poliția Rutieră Curtea de Argeș vom încerca să realizăm un clip video în premieră pentru România. Practic, străzile orașului vor fi închise circulației publice și vom avea ocazia să «driftuim» în voie pentru cât mai mult spectacol.”, declară Vlad Stănescu, pilot de drift Rampage Drift Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email