Blestemul de la Mioveni

Este clar: pentru F.C. Internaţional Curtea de Argeş, terenul de la Mioveni este blestemat! În nouă meciuri au pierdut de opt ori!!! Şi nu este vorba numai de ghinion, valoare scăzută, sau arbitraj defavorabil. Este un blestem pe care nici

antrenorul Ştefan Stoica nu şi-l poate explica…

Interul n-a fost cu nimic mai prejos decât fosta campioană

În meciul cu CFR Cluj, trupa lui Benone Lazăr nu a fost cu nimic mai prejos decât echipa de stranieri a fostei campioane patronată de Arpad Paszkany. Dar au pierdut din nou, mai mult decât nemeritat. Ratări au fost la ambele porţi, şi atunci când meciul se îndrepta spre un just 0 – 0, fundaşul Alcantara prinde un şut de zile mari şi aduce o victorie hepatică CFR-ului. Spre deosebire de meciul cu F.C. Braşov, arbitrul Berbecaru a condus bine şi n-a mai dezavantajat Interul. „Scorul” ocaziilor de gol a fost 5 – 4 pentru Inter, însă un vechi şablon spune că fotbalul este pe goluri…

Meciul a fost întrerupt 16 minute

Prima repriză s-a jucat în două … reprize. În minutul 22, arbitrul Berbecaru a întrerupt meciul din cauza ceţii dense care s-a lăsat pe stadion, şi s-a reluat peste 16 minute. Între timp, telefoanele au sunat ca la gară. Delegatul Interului, Cristi Vasilescu a fost sunat de patronul Benone Lazăr, delegatul CFR-ului de preşedintele Iuliu Mureşan aflat în tribună, iar observatorul de joc, Sorin Satmari, a tot vorbit cu Vali Alexandru, supervizor, precum şi cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. După ce echipele au mers la vestiar, ceaţa s-a ridicat ca la o comandă, iar meciul a fost reluat. Dacă timp de o oră ceaţa nu se ridica, meciul s-ar fi rejucat ziua următoare de la ora 15.00, din minutul 22, cel în care fusese întrerupt. În repriza a doua, după minutul 85, ceaţa s-a lăsat din nou, dar meciul nu a mai fost oprit. Organizatorii au dat foc la colţurile terenului la cauciucuri pentru a îndepărta ceaţa, o metodă recomandată de observatorul de joc.

 

Murinho Stoica dixit: „Ne vom vinde scump pielea în Ghencea”

Echipa din oraşul Basarabilor are ca obiectiv pentru acest tur de campionat acumularea a 18 puncte. Cum mai este doar o etapă, Interul nu poate obţine 18 puncte, ci 17 sau 19. În ultima etapă, echipa lui Benone Lazăr va juca în Ghencea cu Steaua. „Acum nu mai putem face 18 puncte, ci 17, sau în cel mai bun caz, 19. În meciul cu Steaua ne vom vinde scump pielea, şi nu le va uşor cu noi”, mai spunea Murinho Stoica.

Patronul Benone Lazăr: „Nu se pune problema despărţirii de Ştefan Stoica”

Galeria Interului a cerut spre finalul meciului demisia antrenorului Ştefan Stoica. Patronul Benone Lazăr a declarat după meci că „nu se pune problema ca Ştefan Stoica să plece de la echipă. Vom merge mai departe cu el, deoarece am încredere că nu vom retrograda. Echipa joacă bine, dar avem ghinion şi nu acumulăm punctele pe care le merităm. Sper ca în retur să spargem ghinioanele şi să acumulăm punctele cu care să ne menţinem în Liga I”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email