Biroul de Mediu se ocupă mai mult de hârtii

Biroul de Mediu  din Primărie se ocupă de o mulţime de hârtii, şi poate şi de asta angajaţii nu au timp să iasă pe teren, ca să vadă ce probleme sunt prin oraş. Astfel, lunar, se verifică programul de lucru al serviciului de salubritate stradală SC SPU Curtea de Argeș ( pe care societatea îl depune înainte de începerea fiecărei luni). De asemenea, s-au întocmit în fiecare lună Rapoarte de Constatare în urma verificărilor, referitoare la starea de salubrizare sau privind ridicarea unor cantități de deșeuri depozitate necontrolat pe domeniul public sau a unor cantități de pământ/aluviuni provenite din curățarea șanțurilor și rigolelor stradale de pe raza municipiului Curtea de Argeș. 

La sfârșitul fiecărei luni Biroul de Mediu  verifică (în vederea recepționării lucărilor executate) situațiile lucrărilor de salubrizare și pentru gestionarea câinilor fără stăpân executate pe parcursul lunii precedente şi sumele de pe facturile privind achitarea serviciilor de salubrizare și gestionarea câinilor fără stăpân. 

Acelaşi Birou ține, tot lunar, evidența cantităților de deșeuri colectate de pe raza municipiului Curtea de Argeș, a deșeurilor municipale transportate la Depozitul Albota, a deșeurilor reciclabile colectate selectiv și încredințate spre valorificare de către operatorii de salubritate și agenții economici autorizați care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Curtea de Argeș. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email