Biblioteca Municipală face angajări. Consiliul Local a respins însă organigrama.

Unele dintre instituţiile publice de la Curtea de Argeş au intrat, ce-i drept, de vreo doi ani, dar acum pare că s-a ajuns la maxim, în febra angajărilor. La Primărie, la Direcţia de Asistenţă Socială, la Muzeu, şi acum la Bibliotecă, peste tot se fac angajări. Jurişti, inspectori, arheologi, de toţi e mare nevoie la Curtea de Argeş. După ce în numerele anterioare ale ziarului nostru aţi citit despre angajările de la Primărie, Asistenţă Socială şi Muzeu, azi vă spunem că şi la Bibliotecă e mare nevoie de un angajat nou, probabil pentru sala de lectură!

Concurs pentru post înainte de a exista postul

Astfel, Biblioteca Municipală Curtea de Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar-debutant, potrivit anunţului de pe site-ul oficial al angajărilor în sistemul public, posturi.gov.ro. „Nivelul studiilor – superioare, vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită”, este anunţul, scurt, publicat pe portalul menţionat. Pe 16 aprilie, la ora 11.00, are loc proba scrisă, iar pe 19 aprilie, la ora 11.00, interviul.

La Biblioteca Municipală lucrează acum trei persoane, managerul Marian Ghiţă, Mihaela Savu şi Camelia Raicu, bibliotecare, plus postul cel nou. Organigrama instituţiei pentru 2019 nu a fost însă aprobată de Consiliul Local pentru că Marian Ghiţă nu a fost prezent la şedinţa la care urma să fie votată. Consilierii ar fi vrut să-l întrepe pe Ghiţă câteva lucruri despre Bibliotecă, dar cum nu a participat la întrunirea aleşilor locali aceştia i-au respins organigrama. E cam ciudat că postul a fost anunţat la concurs dar organigrama în care este deja trecut nu a fost aprobată. Următoarea şedinţă de Consiliu are loc la sfârşitul lunii aprilie, iar concursul este programat pe 16 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email