Beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului, Dacia va mări capacitatea de producție la Mioveni

Uzina Dacia îşi va creşte capacitatea de producţie la Mioveni, beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului României. Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noi inițiative de anvergură demostrează acest fapt. În acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Pitești fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeșului și nu numai.

De asemenea, șeful Ford Europa anunță lansarea în producție, la Craiova, a unui nou model de mașină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro/an.

Iar un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investește în capitalul unui firme românești cu performanțe în IT și robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piața de HR, care îi ajută pe candidați să-și găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.

“Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil și efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”, declară președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email