Bebeluş de două luni bătut cu bestialitate de părinţi

Un copilaş de doar două luni a fost bătut cu bestialitate de cei care îi sunt părinţi. Bebeluşul a ajuns la spital, iar  femeia şi bărbatul care i-au dat viaţă pot fi decăzuţi din drepturile părinteşti. Tragedia s-a petrecut în casa familiei Oancea din Albeştii de Muscel. Bunica micuţului a intrat în casa fiului şi a găsit copilul zăcând pe podea, fără să respire, şi a sunat la 112. Când a întrebat-o pe nora sa ce s-a întâmplat, femeia a fugit din curte fără să răspundă. O ambulanţă l-a transportat pe băieţel la Spitalul Municipal din Câmpulung, iar medicii de aici au decis să-l transfere la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare, după ce l-au resuscitat pe băieţel aproximativ două ore pentru a-l stabiliza. Medicii din Capitală au constatat că bebeluşul a suferit un traumatism cranio cerebral şi are multiple zgârieturi pe faţă şi pe scalp, dar era conştient.
În urma unei anchete sociale desfăşurate acasă la familia Oancea, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului a decis ca celălalt copil, în vârstă de trei ani să fie dat în grija unui asistent maternal, acelaşi lucru urmând să se întâmple şi cu bebeluşul bătut, după ce va fi externat.
Astfel de fapte abominabile se întâmplă rar, dar asta nu înseamnă că sunt mai puţin grave. Vă reamintim că în urmă cu câteva luni, la Curtea de Argeş o mamă şi-a scos fetiţa din casă, seara, şi a trimis-o la tatăl ei care locuia în altă parte. Atunci, copilul a fost luat de o vecină şi dus la spital, starea sănătăţii lui fiind bună. Bebeluşul din Albeşti nu a avut acelaşi noroc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email