Beat mort la volan, S-a încăierat cu un partener de trafic

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Băiculeşti, a dat dovadă de inconştienţă în momentul în care s-a urcat băut la volan autoturism. Probabil ar fi putut scăpa basma curată, dacă nu ar fi fost implicat într-un incident în trafic, în urma căruia a fost verificat de poliţişti. Mai mult decât atât, acesta a fost trimis în judecată de procurorii argeşeni pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
Acum ceva timp Ştefan F. a consumat mai multe pahare, după care, bine ameţit de aburii alcoolului, s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia şi a plecat la o plimbare pe drumurile publice de pe raza comunei Băiculeşti. Însă, se pare că acesta nu a fost prea inspirat când a luat această decizie, mai ales că plimbarea a avut un final nefericit în ceea ce îl priveşte. Tânărul a avut o mică altercaţie în trafic cu Gh. C., care se afla la volanul unui alt autoturism, ce se deplasa în mod regulamentar. Imediat, la faţa locului au ajuns şi oamenii legii. Poliţiştii i-au cerut lui Ştefan F. actele la control, prilej cu care şi-au dat seama că acesta miroase puternic a alcool. Aceştia l-au supus pe tânărul conducător auto testării cu aparatul alcooltest, care a indicat o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. Rezultatul primei probe a analizelor a indicat o alcoolemie de 1,40 grame la mie, iar rezultatul celei de-a doua probe a fost 1.20 grame la mie, de unde rezultă faptul că alcoolemia era în descreştere în momentul în care a fost oprit de poliţişti.
În urma cercetărilor efectuate, Ştefan F. s-a ales cu dosar penal, acesta urmând să fie judecat pentru faptul că a condus beat o maşină pe drumurile publice, punând în pericol atât viaţa lui cât şi a altor oameni. Tânărul va suporta şi cheltuielile de judecată în valoare de 600 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email