Beat, a accidentat un biciclist şi a fugit

Ieri, un cetăţean din Curtea de Argeş a reuşit „performanţa” de a avea pe numele său un dosar penal cu trei capete de acuzare care mai de care mai grav – vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe toate le-a obţinut pentru că a condus băut pe o şosea şi a lovit un biciclist.
Valeriu Iana, de 55 de ani, din Curtea de Argeş, mergea la volanul unei Dacii Solenza prin Ciofrângeri spre Poienari. La un moment dat, pe raza comunei Ciofrângeni, a acroşat un biciclist care mergea în aceeaşi direcţie, acesta a fost aruncat în şanţ, dar şoferul a plecat mai departe. „Un martor a reţinut două dintre literele din numărul de înmatriculare şi astfel a fost identificat rapid. L-am găsit la sora sa, unde oprise maşina. Avea oglinda spartă şi a recunoscut imediat. La testarea cu aparatul etilotest avea 1,54”, ne-a spus comisarul şef Cristian Puicănescu, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipale.
Biciclistul, Nicolae Uţă, în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la spitalul din Curtea de Argeş în vederea efectuării de analize medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz şi continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email