BDO BUSINESS ADVISORY evaluează Aquaterm şi ne spune ce perspective mai are

7.398,75 de euro, adică 34.453,00 de lei costă evaluarea Aquaterm pe ultimii cinci ani şi creionarea perspectivelor de dezvoltare. Analiza va fi făcută de o firmă din Bucureşti, S.C. BDO BUSINESS ADVISORY S.R.L., conform LicitatiaPublica.ro. Anunţul achiziţiei a fost postat pe sistemul electronic de achiziţii publice săptămâna trecută, autoritatea care semnează contractul cu firma şi care a comandat studiul fiind Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Curtea de Argeş.

Realizarea acestui studiu a fost aprobată la ultima Adunare Generală a Acţionarilor Aquaterm, Adunare care este constituită din Consiliul Local.

După cum aţi aflat din ziarul nostru, contractul este pentru realizarea unui „Studiu de evaluare a performanțelor financiare și operaționale a SC AQUATERM AG98 SA” şi presupune mai multe lucruri – „Evaluarea performaţelor financiare și operaționale, Compararea performanțelor cu operatorii regionali din sector; Analiza de suportabilitate a populației; Analiza conformării la Directiva apei potabile și Directiva apelor uzate; Analiza posibilităților de conformare (estimare generală a nevoii de investiții, resurse financiare disponibile, capacitate de implementare investiții, etc),Analiza bonității financiare; Analiza perspectivelor de dezvoltare sustenabilă”.

Studiul a fost comandat „în vederea eficientizării activităţii Aquaterm”, în cadrul acestuia urmând să fie  analizate „performanțele financiare și operaționale pe ultimii 5 ani de activitate, inclusiv perspectivele de dezvoltare”.   

BDO BUSINESS ADVISORY este o societate înfiinţată în 1992, cu o cifră de afaceri în 2017 de 5.711.368 de lei, şi care se ocupă cu „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email