Bazinul de înot va fi deschis şi sâmbăta şi duminica

Complexul de nataţie de la Curtea de Argeş are mare succes printre copii dar şi printre adulţi. El este folosit nu doar de locuitorii municipiului, ci şi de copii care vin în grupuri din comunele învecinate. S-a cerut ca bazinul să fie deschis şi în week-end, dar nu s-a putut până acum din cauza lipsei personalului. În această primăvară însă, minunea se va întâmpla, iar complexul de nataţie va fi deschis şi sâmbăta şi duminica.

„S-a terminat starea de alertă şi vom putea angaja doi instalatori, astfel încât să putem ţine deschis şi sâmbăta şi duminica bazinul. Nu s-au putut face angajări în ultima vreme, dar acum o să facem demersurilelegale, cu publicarea anunţului şi a condiţiilor de angajare în Monitorul Oficial şi sperăm ca în curând să găsim personal şi să avem deschis şi în week-end la bazin”, ne-a spus Ioan Ghiţă, directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală, Serviciu care administrează complexul de nataţie.

Vă reamintim că tarífele sunt– pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarífele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email