Bazinul de înot se redeschide vineri

Complexul de natație de la Curtea de Argeș a fost închis în ultimele săptămâni pentru mentenanță, dar de vineri se redeschide. „Am făcut lucrări de mentenanță, șa cum prevede lega, astfel încât să nu fie probleme. A trebuit să comandăm niște filtre noi care trebuie să vină, iar pe 22 septembrie bazinul va fi redeschis”, ne-a spus Ioan Ghiță, șeful Serviciului de Gospodărire Comunală, Serviciu care administrează complexul de natație.

Vă reamintim că tarifele sunt– pentru bazin 20 lei ora, 100 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 23 lei ora, 145 de lei abonamentul de 10 ore.

Pentru copii, elevi, studenți şi pensionari tarifele sunt – 10 lei ora la bazin, 65 de lei abonamentul de 10 ore. Pentru bazin plus sauna tarifele pentru categoriile de mai sus sunt – 15 lei ora de bazin, 95 de lei abonamentul de 10 ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de o lună.

Conform Regulamentului de ordine interioară, minorii până la vârsta de 14 ani au acces in incintă numai însoțiți și supravegheați de părinți sau însoțitori, iar accesul la bazin se va face după efectuarea unui duș.

Este interzis accesul cu hainele murdare

„Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingător sau în haine murdare, precum și accesul în incinta bazinului cu arme de orice fel sau obiecte considerate periculoase”, mai prevede documentul citat.

Persoanele care încalcă regulamentul vor fi evacuate, iar în cazul repetării indisciplinei, nu vor mai avea acces în incinta bazinului.

La producerea de pagube sau exploatarea defectuoasă a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri a dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror alte bunuri puse la dispoziție, atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare și interzicerea accesului ulterior în bazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email