Bazinul de înot se închide pentru trei săptămâni

Imediat după Zilele Municipiului, din prima zi de luni, pe 21 august, complexul de natație de la Curtea de Argeș se închide pentru trei săptămâni, spune Ioan Ghiță, directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală, cel care are în administrare complexul.

”Între 21 august și 11 septembrie bazinul va fi închis pentru că trebuie făcute lucrări de mentenanță, înlocuirea unor garnituri și altele de acest gen. Este revizia anuală pe care o facem”, declară Ioan Ghiță.

Complexul de natație este foarte căutat de copii dar și de adulți, iar în ultima vreme au avut loc aici tot felul de competiții. Din primăvara complexul de nataţie este deschis şi sâmbăta şi duminica.

Vă reamintim că tarifele sunt– pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarifele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email