Bazinul de înot s-a închis, pentru că … s-a stricat ceva

Abia deschis şi după o perioadă scurtă în care a funcţionat, complexul de nataţie de la Curtea de Argeş s-a închis de săptămâna trecută. S-a stricat „modului de aclimatizare”, am aflat de la directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală, Ioan Ghiţă, Serviciu care adminstrează complexul. „Am înţeles că acest modul ajunge în ţară pe 4 sau 5 noiembrie, apoi va fi montat. Este în garanţie, cei care l-au făcut îl vor schimba”, a spus Ioan Ghiţă.

Cam repede s-a stricat ceva la bazinul care a fost în construcţie mulţi ani. Când a fost gata, a început pandemia şi nu a funcţionat decât din noiembrie până în decembrie, apoi a fost redeschis în această vară şi a mai primit înotători alte câteva, puţine, luni. Modului stricat este cel care asigură temperatura înăuntru, şi fără el evident că nu se poate sta la piscine.

3G Sport- IP SRL a câştigat licitaţia pentru construirea bazinului de înot de la Curtea de Argeş, potrivit anunţului publicat de Primărie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. La licitaţia organizată pe 31 august 2017 au fost depuse trei oferte, iar după lungi deliberări şi câteva erate, comisia de licitaţie a decis că prima ofertă e câştigătoare iar complexul de înot va costa 2.911.911 lei, fără TVA.

Contractul scos la licitaţie a fost  pentru  „activităţi de proiectare şi execuţie a Complexului de Nataţie din Municipiul Curtea de Argeş”, şi presupune „activităţi de proiectare şi realizarea tuturor documentelor proiectului, precum şi acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor (inclusiv asistenţă pe parcursul perioadei de garanţie a lucrărilor), respectiv execuţia lucrărilor necesare pentru execuţia investiţiei”, potrivit anunţului de pe SEAP.

Valoarea estimata a contractului de achiziţie publică a fost de 3.060.386 lei, dar aceasta nu cuprinde şi cheltuielile diverse şi neprevăzute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email