Bazinul de înot rămâne închis

Complexul de nataţie de la Curtea de Argeş rămâne închis cel mai probabil şi luna ianuarie, pentru că defecţiunea care a dus la închiderea lui nu a fost reparată. Complexul este încă în garanţie, aşa că reparaţiile se fac de către firma care l-a construit. Din motive necunoscute s-au ars un motor şi nişte senzori care trebuie să vină din Italia şi nu au ajuns.

În octombrie s-a stricat „modului de aclimatizare”, am aflat de la directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală, Ioan Ghiţă, Serviciu care adminstrează complexul, iar după ce acesta a fost înlocuit s-a constatat că s-a mai stricat şi altceva.

Complexul de nataţie a funcţionat din noiembrie până în decembrie, apoi a început pandemia şi a fost redeschis în această vară şi a mai primit înotători alte câteva, puţine, luni. Modului stricat este cel care asigură temperatura înăuntru, şi fără el evident că nu se poate sta la piscine.

G Sport- IP SRL a câştigat licitaţia pentru construirea bazinului de înot de la Curtea de Argeş, potrivit anunţului publicat de Primărie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. La licitaţia organizată pe 31 august 2017 au fost depuse trei oferte, iar după lungi deliberări şi câteva erate, comisia de licitaţie a decis că prima ofertă e câştigătoare iar complexul de înot a costat 2.911.911 lei, fără TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email