Bazinul de înot, luat cu asalt de copiii din comunele învecinate

Complexul de nataţie de la Curtea de Argeş, redeschis pe 26 iulie, are mulţi clienţi, spune Ioan Ghiţă, directorul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC). SPGC este cel care administrează complexul care este asaltat de copii, inclusiv din comunele învecinate.

Vă reamintim că programul este de la 12 la 20 şi că sunt reguli noi care trebuie respectate pentru accesul la bazin. Astfel, la intrarea în complex angajaţii vor măsura temperatura celor care vor să intre, să nu depăşească 37,3. Apoi, înăuntru, în spaţiile comune dar nu în bazin, este obligatorie purtarea măştii de protecţie. „În ultimele reglementări scrie că între înotători trebuie să fie 12 metri, iar noi am decis ca la fiecare sfert de oră să poată intra câte doi bărbaţi şi două femei, ca să aibă timp să se dezechipeze şi să facă duş, să respectăm regulile de distanţare la vestiare. Ieşirea se va face eşalonat, ca şi intrarea”, ne-a declarat anterior Ioan Ghiţă, directorul Serviciului Public de Gospodărie, Serviciu care are în administrare bazinul. De asemenea, entru evitarea agolmerării se intră doar cu programare făcută la numărul de telefon 0771088138.

Tarifele au rămas aceleaşi

Tarífele sunt aceleaşi – pentru bazin 12 lei ora, 90 de lei abonamentul de 10 ore, 225 de lei abonamentul de 30 de ore, iar pentru bazin plus sauna 18 lei ora, 135 de lei abonamentul de 10 ore şi 330 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari tarifele propuse sunt – 8 lei ora la bazin, 60 de lei abonamentul de 10 ore, 150 de lei abonamentul de 30 de ore. Pentru bazin plus sauna tarífele pentru categoriile de mai sus sunt – 12 lei ora de bazin, 90 de lei abonamentul de 10 ore şi 225 de lei abonamentul de 30 de ore. Valabilitatea abonamentului de 10 ore este de două luni, iar a celui de 30 de ore de patru luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email