Bazinul de înot, gata la anul

La Curtea de Argeş se constuieşte un bazin de înot care ar fi trebuit să fie gata la începutul acestei luni. Săpătmâna trecută au fost aduse însă ultimele elemente care vor fi montate la suprastructură.

„Am adus ultima parte a echipamentelor care trebuiesc montate, structura acoperitoare. Este o structură din lemn, arce din lemn peste care se montează o membrană plus unităţile de ventilaţie şi de încălzire”, ne-a spus Bogdan Gheorghe, patronul 3G Sport- IP SRL, firmă care a câştigat licitaţia pentru bazinul de înot de la Curtea de Argeş. L-am întrebat cât la sută din lucrare e gata şi ne-a spus că „la sfârşitul acestei luni o să vedeţi tot bazinul închis, acoperit, şi vor rămâne doar finisajele la interior. Noi presupunem că la sfârşitul acestui an putem să punem apă în bazine. În ianuarie va fi gata şi vestiarul”. Bogdan Gheorghe a adăugat că în ianuarie argeşenii vor putea înota în bazin, după ce Primăria va face recepţia lucrării iar specialiştii firmei vor face training cu angajaţii de la bazin.

Patronul firmei constructoare spune că întârzierea este  cauzată de ploi

Reprezentantul firmei care construieşte bazinul spune că lucrările sunt în întârziere din mai multe motive. „Întârzierea a fost cauzată de două motive. Mai întâi au fost nişte lucrări suplimentare, pentru că este o pânză de apă freatică foarte înaltă şi au fost lucrări diverse şi neprevăzute care ne-au obligat să realizăm o pernă de balast, să refacem studiul geo, iar pe de altă parte ploile care au căzut toată vara, începând din iulie – august, au fost aproape 40 – 50 de zile de ploi, au dus la întârzierea lucrărilor”, a mai spus Bogdan Gheorghe.

Locuitorii municipiului Curtea de Argeş aşteaptă cu nerăbdare inaugurarea bazinului. Acum, cei mai mai mulţi dintre părinţii din municipiu îşi duc copiii la bazinul de la Piteşti sau la cel de la Mioveni ca să înveţe să înoate. Complexul de nataţie de la Curtea de Argeş va avea două bazine, unul pentru copii şi altul pentru adulţi, ambele cu apă încălzită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email