Bătăuşii de la terasă au fost trimişi în judecată

Trei bărbaţi s-au bătut la o terasă aflată în centrul municipiului Curtea de Argeş. Bătălia la care au fost chemaţi şi poliţiştii a avut loc în luna iulie, iar cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice au fost finalizate vineri.

Vă reamintim că în ziua de 21 iulie, patru bărbați, de 24, respectiv 25 de ani, din Albeștii de Argeș și de 45 de ani, respectiv 23 de ani, din Băiculești, în urma unui conflict spontan, s-au agresat reciproc, în timp ce se aflau pe terasa unui local din municipiul Curtea de Argeș.

Poliţiştii spun că cei trei se cunoşteau şi erau la aceeaşi terasă dar la mese diferite când s-au luat pur şi simplu la bătaie, fără vreun motiv clar. Pe 21 iulie trei dintre cei patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, după care a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email