Bârfa săptămânii – „Caleaşcă” a căzut. Cine urmează.

Un scandal de proporţii zguduie lumea interlopă din Argeş, după ce Vasile Iulius Ghiţulete, zis şi „Caleaşcă”, a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Acesta este acuzat de procurorii DIICOT de „proxenetism”. Ghiţulete, împreună cu alte persoane, sunt acuzate de procurorii că, din 2012, „au determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul Franţei a peste 32 de persoane”. Membrii grupului infracţional racolau clienţii prin postarea de anunţuri însoţite de fotografii ale tinerelor pe site-uri de profil, accesibile în Franţa. Ancheta a relevat faptul că fetele care practicau prostituţia pe teritoriul francez au expediat regulat membrilor grupului infracţional sume importante de bani obţinute din aceste activităţi, prin servicii de transfer rapid, suma totală ridicându-se la peste 4.000.000 de euro.

Vasile Iulius Ghiţulete figurează, potrivit Registrului Comerţului, ca fiind asociat unic şi administrator al societăţii Rumburac Invest SRL, cu sediul în satul Argeşani, comuna Băiculeşti, firma fiind înfiinţată pe 15 mai 2015 şi având ca obiect de activitate „activităţi recreative şi distractive“.

 

Acum, „Caleaşcă” este cuminte, sub control judiciar, iar „colegii” lui de ocupaţie se întreabă cine îi va urma. Deşi nu mai e ce a fost, prostituţia este o afacere profitabilă la Curtea de Argeş. Rămâne de văzut însă cine va mai profita de pe urma ei până la urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email