Bârfa de joi / De ce au fost astupate gropile la Vlaicu

Avem azi câteva bârfe supertari, de care sunt „vinovaţi” cititorii noştri, cei care ni le-au trimis la redacţie. Prima dintre ele aduce o explicaţie pentru faptul că doar la „Vlaicu Vodă” au fost astupate gropile. Chiar dacă, probabil, va urma şi umplerea craterelor din celelalte zone ale oraşului, se spune că cele de la „Vlaicu” au fost primele pentru că pe acolo trece primarul în drum spre casă. Alte drumuri nu face, aşa că subalternii săi, mai slugarnici din fire, s-au gândit să-i netezească drumul către casă, astfel încât să-i treacă orice poftă de a mai merge prin oraş, ca să vadă cum stau lucrurile.

O bârfă jegoasă, dar adevărată

Ne-a ajuns la urechi o bârfă jegoasă, despre o persoană cunoscută în oraş. Se spune că ar avea un copil nelegitim cu un fel de colegă de serviciu, cu care ar întreţine relaţii la locul de muncă, la doi paşi de biroul la care lucrează soţia. Alţi colegi jură că e adevărat, şi spun că toată lumea din instituţia respectivă e la curent cu afacerea. Nasol.

Eşti frumuşică şi mai liberă?! Hai la noi la firmă

Un om de afaceri din Curtea de Argeş, care acum o duce mai rău decât acum trei ani, spre exemplu, are nişte plăceri mai ciudate. Ciudate pentru noi, oamenii obişnuiţi, căci pentru el şi cei ca el sunt normale. Aşadar, dacă eşti femeie, ai până în 45 de ani, cel mult, şi ai nevoie de un loc de muncă, se rezolvă. Nu trebuie să ştii decât un fel de meserie, restul se învaţă din mers. Patronul, omul de afaceri de care vă vorbeam, cu veleităţi de milionar în euro, dar şi cu datorii pe măsură, are soluţia. O slujbă călduţă, un program de lucru mai mult nocturn, chestii d-astea. La nevoie, este angajat şi soţul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email