Bârfa de joi

Oricui îi place să bârfească, iar la Curtea de din când în când câte o bârfă. Cine cu cine şi de ce, cine de la cine şi cum, care pe care şi prin ce metodă, de unde şi până unde şi pe ce bani. Acestea sunt întrebările fundamentale care îi frământă pe argeşeni, întrebări la care vom răspunde noi. Când ştim. Când aflaţi dumneavoastră, aşteptăm să ne spuneţi şi nouă.

De ce nu câştigă Primăria niciun proces
Primăria Curtea de Argeş nu a mai câştigat de mult timp vreun proces, asta dacă o fi câştigat vreodată vreunul, poate atunci când în instanţă mergea secretarul municipiului, şi asta nu se întâmplă neapărat pentru că jurista, una dintre ele, nu ar fi competentă. Nici măcar bârfitorii noştri de azi nu pot să declare cu certitudine asta, pentru că nu au fost la procesele pe care doamna le avea când era avocată. Nu. Ci pentru că seara pe răcoare, pe la o terasă din apropierea Mănăstirii (?!), cine bea un pahar de …apă plată? Reprezentanţii a două instituţii aflate în plin proces de mai mulţi ani! Azi la o apă plată, mâine la proces, cum ar veni, la procesul pe care îl câştigă deocamdată la fiecare instanţă o singură instituţie. Vom reveni cu detalii, căci subiectul e savuros.

Cine a făcut proiectul pentru „marea asfaltare” şi ce a făcut după aceea
Proiectul „Marii asfaltări” se dovedeşte o brambureală. Unii specialişti spun că a fost făcut clar din birou, fără vreo legătură cu ce e pe teren. Alţi specialişti, de altă natură, spun că din birou, într-adevăr, dar al cui birou?! Al unui distins inginer originar de pe Valea Topologului, cu nume evlavios, culmea, la fel cu cel al unei importante, foarte importante, persoane din Curtea de Argeş. Proiectul cu pricina a fost văzut de multă lume, dar lumea asta îşi pierde brusc memoria când e vorba să rostească numele. Bârfa asta, cu mari şanse de a fi adevărată şi clar un punct de plecare pentru o anchetă, măcar jurnalistică, dacă nu şi altfel, ne povesteşte că domnul respectiv a făcut proiectul apoi a plecat fix la firma care a câştigat licitaţia pentru lucrări după ani de zile de amânări.

Zilele de director ale lui Bolovan sunt numărate. De către cine.
„Într-o seară, zilele astea, m-am dus să fac duş. Am ieşit din baie mai murdar decât am intrat, şi am început să înjur pe toată lumea”, ne-a scris un cititor furios. Tot el, dornic de informaţie şi cu veleităţi de justiţiar, a încercat să facă o anchetă, să vadă de ce dracu’ apa de la robinet e veşnic murdară. Ne-a vizitat la redacţie şi ne-a povestit fericit. „Bolovan, directorul de la Aquaterm, nu are nicio vină pentru mizeria pe care ne-o vinde la suprapreţ de apă potabilă. Ăia de la Electrica, nişte nesimţiţi, îl boicotează, opresc curentul, cetăţenii îşi bat joc şi opresc apa când îi taie capul şi nevoia schimbării unei ţevi, vecina mea de la 4, doamna Ionescu, umblă la boxa din subsolul blocului şi dă peste conducte”. Apoi, cititorul nostru s-a trezit din somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email