Bârfa de joi

De ce nu a fost schimbat Adrian Lazăr din postul de subprefect. În urmă cu vreo câteva luni, se vorbea despre faptul că Adrian Lazăr, concetăţeanul nostru, va fi schimbat din funcţia de subprefect. Cum, nu ştiţi cine este Adi Lazăr?!  Mda, nici nu e greu să ai o astfel de lipsă în cunoştinţe. Să ne reamintim, Adi Lazăr este omul de afaceri care a intrat în PDL ca să candideze pentru Camera Deputaţilor, numai că a pierdut. Ca să nu „rămâie fără coledzi”, dar cu banii daţi, şeful său pe linie de partid i-a obţinut un post de subprefect. La scurt timp după numirea sa, agenţia locală a ITM; condusă tot de un democrat liberal, s-a mutat în „casele” subprefectului de la Curtea de Argeş, că o chirie de vreo mie de euro pe lună nu strică nimănui. Acesta este, deci, subprefectul, în caz că uitaserăţi despre cine e vorba. Deci, ca urmare a intrării la guvernare a UDMR, şi a calculelor şi înţelegerilor făcute, un post de subprefect de la Argeş revenea Uniunii. Până la urmă înţelegerea a căzut pentru că, spun bârfitorii cu limba ascuţită, între timp Adrian Liviu Lazăr a învăţat ungureşte. Ha, ha, ha!

Răspuns pentru „cititor”.
Un cititor care se semnează chiar aşa, ne ia la întrebări pe site-ul ziarului. Iată ce scrie – „Dacă tot se scrie despre aleşii locali, despre bravurile lor şi cum se comportă în afara consiliului, trebuie să ştie şi cetăţeanul votant cine şi ce anume face. Altfel, se aruncă cu noroi peste imaginea toturor celor ce ne reprezintă şi asta nu e bine. Dacă tot scrieţi, aveţi vă rog simţul răspunderii şi asumaţi-vă până la capăt răspunderea celor relatate dând şi numele protagoniştilor întâmplărilor relatate. Aşa se mai poate face ceva şi pentru amărâtul ăsta de oraş în care trăim. Mulţumesc anticipat”.
Stimate cititor, aveţi dreptate. Consilierii despre care am vorbit, cei care se fac mangă după şedinţe, nu sunt aceia. Sunt alţii. Nu putem să le dăm numele, pentru că nu le-am pus fiola atunci, şi nu ştim exact cât alcool aveau în sânge sau invers. Am subliniat că nu e vorba despre toţi aleşii, ci doar de unii dintre ei. Care?! Aflaţi la bârfa viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email