Bărbatul din Curtea de Argeș a murit înjunghiat de prostituată și de soțul ei după ce se declarase nemulțumit de prestația femeii

Un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeș, a murit luni seara la spital, după ce fusese înjunghiat de o prostituată și de ”peștele” ei.

Vă reamintim că luni polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o posibilă stare conflictuală, la un bloc de locuințe de pe raza municipiului Pitești.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind în stare de inconștiență.

De asemenea, la fața locului a fost identificată și o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia polițiștilor. Ulterior, polițiștii au transmis că sunt două persoane, bărbat și femeie, bănuite de săvârșirea faptei.

Victima a fost transportată la spital și a murit după câteva ore. Bărbatul, F.S., din Curtea de Argeș, găsise anunțul prostituatei pe net și a intrat în legătură cu ea. S-au întâlnit într-un bloc din Pitești, iar după partida de amor omul s-a declarat nemulțumit  de prestație și a refuzat să plătească, moment în care cei doi l-au înjunghiat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email