Bărbatul din Corbi care și-a spânzurat câinele, trimis în judecată

Un bărbat din Corbi, care și-a ucis câinele spânzurându-l într-un copac, va fi trimis în judecată transmite IPJ Argeș.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 1 iunie, în timp ce se afla pe un teren viran de pe raza localității de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 53 de ani, din Corbi, ar fi ucis, prin spânzurare, câinele său, metis al rasei ciobănesc mioritic.
Reamintim că în ziua de 02 iunie a.c., după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată”, se arată în comunicatul IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email